Liggeld en seizoenkaart

Liggeldregeling

Overdag kunt u gratis gebruik maken van onze aanlegplaatsen. Met het betreden van de eilanden en aanlegplaatsen van Gastvrije Randmeren gaat u akkoord met onze huisregels

Vanaf 16.00 uur betaalt u per nacht liggeld. Wanneer u niet overnacht op het eiland, maar bijvoorbeeld blijft bbq-en dan mag de beheerder avondgeld of liggeld rekenen. Het liggeld voor 2021 bedraagt 0,80 cent per meter bootmaat per nacht. Met dit liggeld draagt u bij aan het dagelijks onderhoud van de aanlegvoorziening en de inzet van de beheerder.  

De beheerder van het eiland komt eind van de middag het liggeld / avondgeld (contant) innen.

Seizoenkaart

Als u meer dan 12 nachten per seizoen op onze aanlegplaatsen verblijft, raden wij een abonnement aan in de vorm van een seizoenkaart. Het tarief voor een seizoenkaart komt neer op 12 x een overnachting en is dus afhankelijk van de grootte van uw boot. Een overzicht - gerekend met 0,80 cent - vindt u hier.

Uw seizoenkaart 2021 kunt u via dit formulier online aanvragen. Wanneer u het formulier heeft ingevuld en heeft betaald (online of via een overboeking) dan krijgt u de seizoenkaart met vaantje thuisgestuurd. Afname van een seizoenkaart betekent automatisch dat u akkoord gaat met onze huisregels.

Saisonkarte

Unsere deutschen Gäste finden hier das Anmeldeformular für eine Dauerkarte.

 

Cookie-instellingen