Liggeld en seizoenkaart

Liggeldregeling

Overdag kunt u gratis gebruik maken van onze aanlegplaatsen. Met het betreden van de eilanden en aanlegplaatsen van Gastvrije Randmeren gaat u akkoord met onze huisregels

Vanaf 16.00 uur betaalt u per nacht liggeld. Wanneer u niet overnacht op het eiland, maar bijvoorbeeld blijft bbq-en dan mag de beheerder avondgeld of liggeld rekenen. Het liggeld voor 2019 bedroeg 0,80 cent per meter bootmaat per nacht. Met dit liggeld draagt u bij aan het dagelijks onderhoud van de aanlegvoorziening en de inzet van de beheerder.  Het liggeld voor 2020 moet nog formeel worden vastgesteld.

De beheerder van het eiland komt eind van de middag het liggeld / avondgeld (contant) innen.

Seizoenkaart

Als u meer dan 12 nachten per seizoen op onze aanlegplaatsen verblijft, raden wij een abonnement aan in de vorm van een seizoenkaart. Het tarief voor een seizoenkaart komt neer op 12 x een overnachting en is dus afhankelijk van de grootte van uw boot. Een overzicht - gerekend met 0,80 cent - vindt u hier.

Vanaf begin maart 2020 kunt u de seizoenkaart 2020 aanvragen. Wanneer u het online-formulier heeft ingevuld en heeft betaald (online of via een overmaking) krijgt u de seizoenkaart met vaantje. Afname van een seizoenkaart betekent automatisch dat u akkoord gaat met onze huisregels.

Saisonkarte

  Unsere deutschen Gäste finden hier ab März 2020 das Anmeldeformular für eine Dauerkarte.