Waar is gemaaid afgelopen weken?

3861 keer bekeken

Vanaf deze week publiceren we wekelijks welke locaties gemaaid zijn en houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Op het Gooimeer is nu de snelle botenbaan gemaaid, inclusief het jetskigebied. Hetzelfde geldt voor het water bij de surfschool. Ook is een begin gemaakt met het maaien van 80 ha vanaf de vaargeul richting de snelvaarbaan. Op dit moment wordt gemaaid in het bottervak bij Huizen. 

Op het Wolderwijd en Veluwemeer zijn de havens en toegangen van de eilanden Knarland, de Kluut, Ral en Pierland aangepakt.

Gooimeer West

Op onderstaand kaartje is rood gearceerd aangegeven welk deel op het westelijk deel van het Gooimeer de komende weken gemaaid gaat worden. De oranje/gele vlakken zijn nu gemaaid.

Gooimeer Oost

Op onderstaand kaartje is rood gearceerd aangegeven welk deel op het oostelijke deel van het Gooimeer de komende weken gemaaid wordt. Het oranje/gele vlak - in het zogenaamde Bottervak - is nu gemaaid. Als het maaien in het Bottervak klaar is, vertrekt te maaiboot naar maaivak 3 op het Eemmeer. Zie het kaartje van het Eemmeer.

Eemmeer

Op onderstaand kaartje is rood gearceerd aangegeven waar op het Eemmmeer gemaaid wordt de komende weken. De oranje/gele delen zijn de afgelopen periode gemaaid. Er wordt nu gemaaid bij recreatiegebied het Kleine Zeetje bij Bunschoten-Spakenburg.

Planning komende week

Vanaf maandag1 juli wordt er ook gemaaid op het Wolderwijd in het rood gearceerde gebied.

 

Cookie-instellingen