Randmeren in uitzendingen Vaar-tv

6052 keer bekeken

Afgelopen zomer zjin er in het gebied opnamen gemaakt voor 4 uitzendingen van Vaar-tv.

Wat is Vaar-TV

De rode draad van elke aflevering van Vaar-TV van RTL4 wordt is een bezoek aan een watersport- gebied door een groep avontuurlijke jonge mensen. Deze vrienden, vriendinnen, teamgenoten of familieleden zijn geen doorgewinterde watersporters. De presentatoren, zelf wel fanatieke watersporters, doen er alles aan om het de gasten op in en rond het water naar de zin te maken. En dat lukt. We zien hoe ze genieten van het water en met elkaar een geweldige dag beleven.

Centraal staat een mix tussen actieve watersporten zoals wakeboarden, jetskiën, kitesurfen of zeilen en rustiger vormen van watersport zoals sloepvaren, roeien of kanovaren. Waar de ene presentator met een deel van de groep de adrenaline opzoekt op een jetski, geniet de ander met de andere groepsleden van de rust tussen het riet.

Elke aflevering speelt zich af in een ander vaargebied dat in al z’n facetten onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast worden onder de noemer ‘Tips en Trends’ andere aspecten van de watersport in twee blokjes met korte items tussen de 1 en 3 minuten belicht.

In totaal zijn er vier afleveringen van Vaar-tv opgenomen op de Randmeren, waarvan er twee door de coöperatie zijn gefaciliteerd.

Wanneer kijken?

De afleveringen worden op RTL4 uitgezonden in periode januari-maart 2016 en besteden achtereenvolgens aandacht aan: Almere, Almere- Bunschoten-Zeewolde, Harderwijk-Dronten-Zeewolde, Lelystad-Urk. Aanvullend op de tv-uitzendingen volgt nog een online campagne.

Cookie-instellingen