Randmeren en Flevoland in uitzendingen VaarTV!

5986 keer bekeken

Zaterdag 16 januari zond RTL4 de eerste aflevering uit van het geheel vernieuwde watersportprogramma VaarTV, waarin aandacht voor het randmerengebied tussen Harderwijk en Dronten. Op en rond het water van de Randmeren en Flevoland zijn in totaal vier afleveringen gemaakt.

Verkenningstocht langs Nederlands mooiste watersportgebieden

“We hebben prachtige watersportregio’s in Nederland bezocht”, zegt Laura Hogendoorn, één van de twee presentatrices van het programma. “Elke aflevering verkennen we een watersportgebied met een groep avontuurlijke, jonge mensen en maken kennis met de meest uiteenlopende vormen van watersport die in de regio mogelijk zijn. Door de opzet van het programma ontstaat een unieke mix van adrenalinesporten als flyboarden, wakesurfen en parasailen met rustiger vormen als sloepvaren, suppen en kanovaren.”

In de hele reeks komen de mooiste watersportgebieden in de Randmeren, in Flevoland, de Achterhoek en Limburg in beeld. Daarnaast wordt er elke aflevering aandacht besteed aan nieuwe boten, producten en andere watersport gerelateerde onderwerpen. De eerste uitzending op 16 januari ging helemaal over kiten en tuben op de Randmeren tussen Harderwijk en Dronten. Op 6 februari stonden Urk en Lelystad in de picture. Nu volgen nog Almere, Bunschoten en Zeewolde.

Kijk hier voor een promo voor één van de uitzendingen.

Wanneer kijken?

VaarTV wordt wekelijks uitgezonden vanaf zaterdag 16 januari tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zondag tussen 14:00 uur en 14:30 uur bij RTL 4.

Dit zijn de uitzenddata van de afleveringen waarin Almere, Bunschoten en Zeewolde aan bod komen:

13 februari:        Almere (aflevering 5)

27 februari:        Bunschoten & Zeewolde (aflevering 7)

Partners

Gastvrije Randmeren, Toerisme Flevoland en de gemeenten Spakenburg Bunschoten, Zeewolde, Harderwijk, Dronten, Lelystad, Urk en Almere zijn partner in het programma VaarTV.

VaarTV is een initiatief van Bohil Media, onderdeel van de Telegraaf Media Groep.

Online campagne volgt na uitzendingen

Vanaf maart volgt nog een online - campagne waarin ook aandacht voor de watersportmogelijkheden op en aan de Randmeren.

Cookie-instellingen