Aanhakers gezocht op de kansen van de Meimaand Fietsmaand

4531 keer bekeken

Door cross-overs te maken met waterrecreatie en bij acitiviteiten en arrangementen ook stopplaatsen en horeca te betrekken kunnen gemeenten en ondernemers aanhaken op de kansen van de Meimaand Fietsmaand.

Uit alle windhoeken zijn  gemeenten actief een programma voor de Meimand Fietsmaand aan het voorbereiden. Zo is Dronten met de bedrijven van de Flevoboulevard in actie, is in Zeewolde flink reuring onder lokale ondernemers voor mooie initiatieven en willen Kampen, Almere, Bunschoten-Spakenburg en Harderwijk ook graag tot nieuwe initiatieven komen waarmee water en fietsen worden verbonden. Ook Huizen, Blaricum en Eemnes profileren zich aan het Gooi- en Eemmeer met hun stranden en Nautisch kwartier.

In deze fase kan iedereen aanhaken en is aanvullende info gemakkelijk op te vragen in eigen regio of via info@meimaandfietsmaand.nl of bij Harmke Wijk van Gastvrije Randmeren (hwijk@gastvrijerandmeren.nl)

Vermeldenswaardig is het initiatief van gemeente Nunspeet aan het Veluwemeer om als gastdorp een speciaal programma aan te bieden, daar waar mogelijk in samenwerking met omliggende collega-randmeergemeenten.

Cookie-instellingen