Vijf provincies, verbonden door hét waterparadijs van Nederland

12893 keer bekeken

Om deze verbinding kracht bij te zetten is in opdracht van gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren voor het eerst het magazine ‘Meer’ uitgebracht.

Magazine ‘Meer' geeft de Randmeren voor het eerst een gezicht

In het magazine komen vier thema’s aan bod: Actie, Natuur en Rust, Historie en Genieten. Het magazine is gemaakt voor en door ondernemers in het gebied op, langs, in of aan het water.

De afwisseling van enerzijds de unieke flora en fauna, anderzijds de culturele historie gecombineerd met de grote hoeveelheid watersportmogelijkheden die over het hele Randmerengebied te vinden, zijn maken de Randmeren tot een top recreatiebestemming.

In het magazine vertellen bekende Nederlanders én ondernemers waarom juist de Randmeren dé waterbestemming van Nederland vormen. Zo vertelt VisTV presentator Marco Kraal over de bijzondere vissoorten en vismogelijkheden in en aan de meren. Olympisch zwemkampioen Ferry Weertmans, aan de Randmeren geboren, geeft tips en houdt zich aanbevolen als er een zwemrondje Naarderbos – Almere georganiseerd gaat worden. En eilandbeheerders laten je de natuur ontdekken.

Het magazine is in maart verstuurd naar 25.000 huishoudens in onder andere de randsteden Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht, Hilversum en Amsterdam om ook hen kennis te laten maken met dit waterparadijs in ‘hun eigen achtertuin’. Nu komt het magazine beschikbaar voor watersportondernemers en het Nederlandse publiek.

Wilt u het magazine thuisgestuurd krijgen? Klik dan hier.

Cookie-instellingen